Nuukakoti laajenee Kouvolassa

Nuukakoti laajenee kahden uuden asunnon verran Kouvolassa. Perjantaina 26.11.2021 kättelimme toisen asuntosijoittajan kanssa kaupat kahdesta uudesta asunnosta Kouvolan keskustasta. Uudet asunnot ovat valmiiksi vuokrattuja ja siirtyvien vuokralaisten osalta vuokrasopimukset pysyvät ennallaan ja ainoana muutoksena tulee vuokranmaksutili.

Uudet asuntomme: Kauppalankatu 15 a 3, täysin uudistettu 31m2 asunto, jossa suuret ikkunat tarjoavat paljon valoa asuntoon. Asunnon pohjaratkaisu on samankaltainen kuin omistamassamme Kauppalankatu 15 a 15 asunnossa. Toinen uusi asunto sijaitsee Salpausselänkatu 56 a 4:ssä. Asunto on 40m2 peruskuntoinen asunto, jossa tarkoituksena on putkiremontin yhteydessä päivittää pintamateriaalit vastaamaan tämän päivän standardeja.

Nuukakodin laajenemisen tavoitteet 2022

Tavoitteenamme on jatkaa asuntosalkun kasvattamista ja olemme keskittäneet katseitamme Kotkan ja Kouvolan lisäksi lähialueen kaupunkeihin kuten Lappeenrantaan ja Mikkeliin. Etsimme uusista kaupungeista myös keskustan alueelta yksiöitä tai kaksioita. Olemme kiinnostuneita erityisesti huonokuntoisista, tupakoiduista ja muutoin perusparannusta vaativista kohteista. Laajenemisen ohella remontoimme olemassa olevia asuntoja ja päivitämme materiaaliratkaisuja vastaamaan tämän päivän standardeja.

Toimintamme keskiössä on vuokralaisten tyytyväisyys ja asukaslähtöinen vuokraustoiminta. Helppo yhteydenpito, avoimuus ja reiluus vuokralaisia kohtaan ovat meidän toimintamme perusteita. Olemme tavoitettavissa vuokralaisillemme whatsapin tai puhelimen välityksellä ja vastaamme vuokralaisille saman vuorokauden aikana. Hallinnoimalla itse asuntojamme, olemme myös ajan hermolla mitä tapahtuu asunnoissa ja taloyhtiöissä.

Nuukakodilta löytyy Googlen My Business sivu, johon pyydämme vuokralaisiltamme palautetta meidän toiminnastamme. Suljettujen palautteiden kerääminen ei täytä läpinäkyvyyden periaatteita ja siksi olemme päätyneet pyytämään palautteen julkisesti.

Vapaat asunnot

loudspeaker, cartoon, isolated-309554.jpg
Meillä on tällä hetkellä yksi asunto vapaana. Kouvolassa
-  Kauppalankatu 15 a 15 täysin remontoitu 31m2 citykoti, jossa juuri valmistunut putkiremontti ja kylpyhuoneremontti.

Scroll to Top